Rektörümüz Ali Osman Öztürk Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı'nda Görevli Öğretim Elemanlarımızla Toplantı Gerçekleştirdi.

Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı çatısı altında verilen Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, İş Sağlığı ve Güvenliği, Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı derslerinin durum değerlendirmesi toplantısı iki oturumda gerçekleştirildi. İlk oturumda Temel Bilgisayar Teknollojileri Kullanımı ile Türk Dili dersleri, ikinci oturumda Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri ele alındı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Ortak Dersler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Uçar ve ilgili derslerin koordinatörlerinin yanı sıra ders sorumlusu öğretim elemanları katıldılar. Covid 19 salgınının etkisiyle 2020-2021 Güz döneminin uzaktan öğretimle yapılmasının etkileri, muafiyet sınavları, derslerin etkin şekilde aktarılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ortak Dersler olarak tanımlanan derslerin önemine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversite hayatına ilk adımını atan öğrencilerimizin, üniversitemizi bu dersler ile tanıdıklarını, bu derslerde verilen öğretimin öğrencilerin nazarında çok değerli bir yere sahip olduğunu belirtti. 

İçinde bulunduğumuz çağın gereksinimlerine uygun olarak güncellenen derslerin öğrencilerimize en uygun şartlarda verildiğini belirten Ortak Dersler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Uçar, desteklerinden dolayı rektörümüze teşekkür etti. 

Bilişim alt yapımızın her geçen gün güçlendiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk Ortak Dersler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Metin Uçar'a katkılarından dolayı özellikle teşekkür ederek tüm öğretim elemanlarımıza başarılar diledi. 



HIZLI ERİŞİM